Tuoteryhmät

 
 

Tuotehaku

 
 

Kirjaudu sisään

 

Myymälämme/ aukioloajat

Muutoksia aukioloajoissamme:

 

Maanantaina 6.5 klo 10 avaamme ovet uudessa myymälässämme.

 

Teerivuorenkatu 5-7, 33300 TAMPERE

 

 

Avoinna normaalisti:

 Ma 10-17,

Ti 10-17,30 

Ke-Pe 10-17

La 10-15

(kesä-, heinä- ja elokuussa lauantait suljettu)

 

 

Teerivuorenkatu 5-7, 33300 TAMPERE


Karttalinkki

Meille pääset mm. bussilla nro 11B, 11C

  


Poppanavakka on myös suosittu retkikohde. Tervetuloa tekemään löytöjä. Ryhmille pyrimme järjestämään mahdollisuuden tulla myymäläämme myös muina kuin virallisina aukioloaikoinamme.

Myymälästämme löydät myös tuotteita, joita nettikaupastamme ei ole mahdollisuus tilata. Näitä ovat mm. matonkuteet ja erilaiset mattolangat sekä osa paperinarulaaduista. Kaikkia nettikaupan tuotteita löydät myymälästämme.

Trikooneuloksia. Meiltä löydät nyt myös laadukkaita trikooneuloksia paloina ja pakalla, yksivärisiä ja kuvoillisia, lapsille ja aikuisille.

Tilkkutyökankaita myymälässämme on nettikaupan tarjontaa runsaammin, myös tarjouskankaita sekä yksivärisiä ja painettuja puuvillakankaita edullisina kilohintaisina paloina.

Poppanakuteesta on tarjolla normaalilaadun lisäksi edullisia II-laatu eriä useassa eri hintaryhmässä.  Normaalihintaisissa kuteissa on vaihtuvat määrä ja kausialennukset, jotka ovat saatavissa vain myymälästämme.

Ompelijiolle tarjolla on kankaiden  ja Trikooneuloksen lisäksi mm.ompelulankoja, vinonauhoja, edullisia erä-vetoketjuja ja kuminauhoja sekä metallisia ja muovisia ompelutarvikkeita ja paljon muuta. 

Laadukasta 3M heijastinmateriaalia on tarjolla todella edullisissa eräpusseissa paloina ja nauhana.

Tervetuloa tutustumaan myös myymälämme valikoimiin.