Tuoteryhmät

 
 

Tuotehaku

 
 

Kirjaudu sisään

 

Myymälämme/ aukioloajat

Muutoksia aukioloajoissamme:


Palveleme joulun jälkeen normaalisti 2.1.2019 lähtien.Muina aikoina avoinna normaalisti:

 Ma 10-17,

Ti 10-17,30 

Ke-Pe 10-17

La 10-15

 

Myymälämme sijaitsee Tampereen Lamminpäässä

osoitteessa Suonsivunkatu 14.


Karttalinkki

Meille pääset mm. bussilla nro 21 Ylöjärventien pysäkki.  

Omalla autolla tullessasi katso sijaintimme kartalta kohdasta yhteystiedot.

Poppanavakka on myös suosittu retkikohde. Tervetuloa tekemään löytöjä. Ryhmille pyrimme järjestämään mahdollisuuden tulla myymäläämme myös muina kuin virallisina aukioloaikoinamme.

Myymälästämme löydät myös tuotteita, joita nettikaupastamme ei ole mahdollisuus tilata. Näitä ovat mm. matonkuteet ja erilaiset mattolangat sekä osa paperinarulaaduista. Kaikkia nettikaupan tuotteita löydät myymälästämme.

Trikooneuloksia. Meiltä löydät nyt myös laadukkaita trikooneuloksia paloina ja pakalla, yksivärisiä ja kuvoillisia, lapsille ja aikuisille.

Tilkkutyökankaita myymälässämme on nettikaupan tarjontaa runsaammin, myös tarjouskankaita sekä yksivärisiä ja painettuja puuvillakankaita edullisina kilohintaisina paloina.

Poppanakuteesta on tarjolla normaalilaadun lisäksi edullisia II-laatu eriä useassa eri hintaryhmässä.  Normaalihintaisissa kuteissa on vaihtuvat määrä ja kausialennukset, jotka ovat saatavissa vain myymälästämme.

Ompelijiolle tarjolla on kankaiden  ja Trikooneuloksen lisäksi mm.ompelulankoja, vinonauhoja, edullisia erä-vetoketjuja ja kuminauhoja sekä metallisia ja muovisia ompelutarvikkeita ja paljon muuta. 

Laadukasta 3M heijastinmateriaalia on tarjolla todella edullisissa eräpusseissa paloina ja nauhana.

Tervetuloa tutustumaan myös myymälämme valikoimiin.