Tuoteryhmät

 
 

Tuotehaku

 
 

Kirjaudu sisään

 

Tilausohjeet, lähetyskulut

Tilausohjeet, alennukset, lähetyskulut ja maksuehdot

Nettikauppaan voit joko kirjautua heti tai kirjautua vasta kun lähetät tilauksen. Uutta tilausta tehdessäsi salasanasi ja sähköpostiosoitteesi antamalla kirjaudut sisään vanhana asiakkaana. Jos olet jo aiemmin tilannut meiltä tuotteita, saat tilauksesi laskulla.

Uusille asiakkaillemme toimitamme ensimmäisen tilauksen yhteydessä sähköpostitse ennakkolaskun. Postitamme tuotteet heti, kun suoritus ennakkolaskusta on tullut perille. Seuraavat tilaukset toimitamme asiakkaillemme niin, että lasku on paketin mukana. Laskun maksuehto 14 pv netto. (Poikkeus yli 250 € arvoiset tilaukset, jotka toimitamme yksityishenkilöille ennakkolaskua vastaan).

Järjestöt, oppilaitokset ym. saavat tilaukset aina laskuun 14 pv netto. Koulut, oppilaitokset ja tekstiilialan yrittäjät ilmoittamalla Y-tunnuksen saavat tuotteista -10 % alennuksen. (Huom! alennusta ei tule tuotteisiin, joissa on jo määräalennus).  Alennus ei näy verkkokaupassa, mutta huomioimme sen lopullisessa laskussa.

Jos olet unohtanut salasanasi  klikkaa kohtaa "olen unohtanut salasanani" ja anna sähköpostiosoitteesi, niin saat uuden salasanan sähköpostiisi välittömästi. Kohdassa "Omat tiedot" voit muuttaa salasanasi halutessasi sinulle helpommin muistettavaksi.

Saat tilauksen tehtyäsi sähköpostitse tilausvahvistuksen. Kun tilauksesi on pakattu, uudet  asiakkaamme saavat ennakkolaskun sähköpostitse.
Jos maksuehto on 14 pv netto (vanhat asiakkaamme sekä yhdistykset, oppilaitokset tms) toimitamme laskun paketin mukana.

Uusille asiakkaille ennakkolaskun tilauksesta toimitamme viimeistään seuraavana arkipäivänä. Toimitusaika laskuun toimitettaessa on 2-4 arkipäivää.

Postimyyntitilauksesi voit jättää myös sähköpostiimme tai puhelimitse maanantaista perjantaihin kello 9.00-17.00 numeroon (03) 2525 811. Toimitusaikamme on 2-4 arkipäivää.

Huom! Verkkokaupassamme ei ole enää minimitilaurajaa mutta alle 25 euron tilauksiin lisäämme 5€ suuruisen pientilauslisän.

Toimitamme verkkokauppatilauksia ainoastaan Suomeen.


Lähetyskulut

Paketit toimitamme postitse mutta suuret, tilaavievät esim. vanutoimitukset matkahuollon kautta.
Lähetyskuluina postipaketeista perimme kiinteän 6,90€ maksun kaiken kokoisilta lähetyksiltä.

Runsaasti tilaa vieviin, 150 cm leveisiin vanurullatoimituksien tai kangasrullatoimituksien toimituskulut ovat 12,50€ ja , toimitus aina matkahuolto. Tarkemmin aiheesta vanujen tuotesivulla.

Verkkokaupassamme ei ole minimitilaus rajaa mutta alle 25€ tilauksiin lisäämme 5€ pientilauslisän.

JOS HALUATTE LASKUN LÄHETETTÄVÄKSI POSTITSE ERI OSOITTEESEEN, VELOITAMME SIITÄ KIRJEEN LÄHETYSKULUT 1,50 €. Sähköpostilaskuista emme peri ylimääräistä maksua.